Şubat 2019
Ana Sayfa
Haber Dizini
Nisan 2019
.
HEAVY METAL HABERLERİ
(Mart 2019)
.
Queensryche'tan yeni albüm
01.03.2019

Yıllar öncesinin süper grupları 30-35 yıl önce yaptıkları albümlerle hatırlanıyorlar hala. Queensryche'ın kaderi de diğer büyük gruplardan farklı değil.

Grup içi çekişmeler, ayrılmalar, isim kavgaları derken, eskisine göre farklı olsa da yine kendine has bir çizgiye döndü grup. Queensryche takipçileri arasında, kendi başına takılıp çok da iyi bir şeyler üretemeyen Geoff Tate'i arayan yok gibi artık. Grup onsuz da ayakta kaldı ve Todd La Torre ile iyi bir çizgi tutturdu.

1 Mart'ta piyasaya çıkan The Verdict, oldukça iyi bir albüm. "İyi Albüm" denilince aklınıza Rage for Order, Operation: Mindcrime ya da Empire geliyorsa başka tabi...

Albümden Man The Machine ve Dark Reverie'nin lirik videoları daha önce yayınlanmıştı. İlk canlı klip ise Blood of the Levant oldu.


In Flames tamamen başka kulvarda
01.03.2019

Her yeni albümle Melodic Death Metal tarzından biraz daha uzaklaşan In Flames, 1 Mart'ta yayınlanan I, The Mask ile kendini iyice Alternatif Metal tarzına döndürmüş durumda.

Kulaklar ve gözler hala doksanlı yılların sonundaki albümleri arasa da yeni tarzından da bir şikayetimiz yok. Yine kaliteli işler çıkarmaya devam ediyor grup.

Şarkının yüzü olarak Mr.Robot'tan tanıdığımız Martin Wallström'u kullandıkları I Am Above klibiyle beğeni toplayan grup, diğer üç şarkıya animasyon / lirik klipler çektikten sonra, albümün çıkışıyla birlikte Call My Name klibini de yayınladı.