Nisan 2019
Ana Sayfa
Haber Dizini
Haziran 2019
.
HEAVY METAL HABERLERİ
(Mayıs 2019)
.
Amon Amarth bayrağı düşürmüyor
03.05.2019

Viking Metal denilince akla gelen ilk isim olan Amon Amarth bir kez daha sağlam bir albümle karşımızda. 2016 albümü Jomsviking ile zirvedeki yerini iyice pekiştiren grup yeni albümü Berserker ile buralardan kolay inmeyeceğini bir kez daha ortaya koyuyor.

Albümden yayınlanan ilk klip Raven's Flight olmuştu. Albümün piyasaya çıkmasından hemen önce hikayenin ikinci kısmı Crack the Sky yayınlandı. Üçleme Mjolner, Hammer of Thor ile devam edecek.


Rammstein yine yaptı
17.05.2019

Bazıları Metal saymasa da tartışmasız bir şekilde eşsiz bir tarza sahip olan Rammstein, yıllar sonra çıkardığı yeni albümüyle bir kez daha bomba gibi düştü. Kapağında tek bir kibrit çöpü dışında hiç bir ibare olmayan isimsiz albüm, yılın albümü olmaya şimdiden aday.

Albüm öncesi yayınlanan klipler de klasik Rammstein tadında. Muhtemelen yine bir çok kanaldan sansür yiyecekler. Albümün açılış parçası Deutschland'a çektikleri yaklaşık 10 dakikalık klip tam anlamıyla efsane. Diğer klipler Radio ve Ausländer da Rammstein tarzı kara mizah örneklerini barındırıyor yine.