Nisan-Haziran 2016
Ana Sayfa
Haber Dizini
Ekim-Aralık 2016
.
HEAVY METAL HABERLERİ
(Temmuz-Eylül 2016)
.
Metallica, nihayet!.. - 08/18

Alice Cooper, başkanlığa aday - 08/24

YENİ ÇIKAN BAZI ALBÜMLER:
EYLÜL'16
30: Suicidal Tendencies - World Gone Mad
30: Opeth - Sorceress
30: Epica - The Holographic Principle
23: Operation: Mindcrime - Resurrection
16: Kai Hansen - XXX - Three Decades in Metal
16: In the Woods - Pure
9: Evergrey - The Storm Within
AĞUSTOS'16
26: Running Wild - Rapid Foray
19: Sabaton - The Last Stand
5: Tarja - The Shadow Self
TEMMUZ'16
1: Wolf Hoffmann - Headbangers Symphony
1: Fates Warning - Theories of Flight

Metallica, Nihayet!..
18.08.2016

Her yeni albümde köklere dönüş beklentisi içinde olunan ama bunun gerçekleştiğini bir türlü göremediğimiz Metallica sonunda istediğimiz haline geri dönüyor mu? Açıkçası, bugün yayınlanan "Hardwired" şarkısı bunun ipuçlarını verdi gibi. Sene başında yayınlanan Megadeth albümü "Dystopia"yı saymazsak uzun süredir 1980'lerin Thrash Metal'ine bu kadar yakın bir şarkı dinlememiştim. Her ne kadar hem Megadeth hem de Metallica (ve tabi ki biz de) fiziksel olarak o yıllara dönemeyecek kadar yaşlı olsalar da o yılların gerçek "sound"unu yeni kuşağa da sevdirebilirler umarım.

"Hardwired"ın da yer alacağı, Metallica'nın onuncu stüdyo albümü "Hardwired... to Self-Destruct"'ın 18 Kasım'da yayınlanması bekleniyor.

Başa dön


Alice Cooper, ABD Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı
24.08.2016

Heavy Metal dünyasının kendine özgü karakterlerinden Alice Cooper, Clinton ve Trump'a rakip oluyor. 2016 Başkanlık Seçimleri için resmi olarak başvuru yapan Alice Cooper, kampanyasını da votealicecooper.com sayfası üzerinden başlattı. 1972 yılında yayınladığı ve Nixon'ın seçim kampanyasında da kullanıldığı belirtilen "Elected" şarkısı da doğal olarak Cooper'ın "seçim şarkısı" oldu.

1948 doğumlu müzisyenin seçim vaatleri de oldukça ilginç maddeler içeriyor. Örneğin manifestonun ilk maddesi solist Brian Johnson'ı AC/DC'ye geri getirmek. Bunun dışında; Rushmore Dağı anıtına geçen yıl sonu kaybettiğimiz Lemmy Kilmister'ı eklemek, ABD ve İngiltere'nin en büyük kağıt banknotları üzerine iki eski ünlü komedyenin yüzünü basmak, ilan edilecek "Ulusal Selfie Günü" haricinde selfie çekimini yasaklamak da diğer vaatlerinden bazıları.

Bakalım Cooper'a kaç oy çıkacak.

Başa dön