Temmuz-Eylül 2016
Ana Sayfa
Haber Dizini
Ocak-Mart 2017
.
HEAVY METAL HABERLERİ
(Ekim-Aralık 2016)
.
Soundgarden 25. yıl kutlamasını abartmış - 10/07
YENİ ÇIKAN BAZI ALBÜMLER:
ARALIK'16
2: ... - ...
KASIM'16
18: Metallica - Hardwired...to Self-Destruct
11: In Flames - Battles
4: Vader - The Empire
4: HammerFall - Built to Last
4: Dark Tranquillity - Atoma
4: Bon Jovi - This House is not for Sale
EKİM'16
28: Testament - Brotherhood of the Snake
28: Avenged Sevenfold - The Stage
21: Korn - The Serenity of Suffering
14: Darkthrone - Arctic Thunder
7: Sonata Arctica - The Ninth Hour
7: Meshuggah - The Violent Sleep of Reason
7: Alter Bridge - The Last Hero

Soundgarden'dan Badmotorfinger'a 25. Yıl Kutlaması
07.10.2016

Soundgarden, efsanevi albümü Badmotorfinger'ın 25. yaşını çok farklı bir kolleksiyon seti ile kutluyor. 18 Kasım'da UMe/A&M Records etiketiyle sınırlı sayıda yayınlanacak olan set, yedi diskten oluşacak ve daha önce yayınlanmamış 79 şarkı, video ve mix de yer alacak. Dört CD, iki DVD ve bir Blue-Ray ses diskin içerdiği toplam parça sayısı ise 109.

İlk CD'de orijinal albümün yeniden kaydedilen versiyonu yer alırken ikincide şarkıların analog kayıtlarından elde edilen daha önce hiç bir yerde kullanılmamış miksleri yer alacak. Bu ikinci CD'de albüme alınmamış 4 şarkı ile birlikte "New Damage" şarkısının Queen gitaristi Brian May'in yer aldığı versiyonu da olacak. Diğer 2 CD ise grubun ilk tam konser kaydı olan ve daha önce yayınlanmamış "Live at the Paramount" albümünü içerecek.

Paketteki DVD'lerden ilkinde aynı konserin video kaydı yer alacak. Canlı kayıt, Seattle'daki Paramount Theatre'daki 6 Mart 1992 tarihli konserinde gerçekleştirilmiş. Diğer DVD ise yine 1992 tarihli video albüm Motorvision'ın ilk kez bu formatta yayınlanmış hali ile birlikte "Jesus Christ Pose", "Outshined" ve "Rusty Cage"in müzik videoları, 1992 yılındaki konserlerden seçilen 11 canlı performansı ve grupla yapılan röportajları içerecek.

Blue-Ray diskte de Dolby 5.1 Surround Sound sistemiyle yeniden kaydedilen Badmotorfinger albümünün tamamı, yayınlan üç single'ın B yüzleri ve müzik videoları olacak.

Tüm bunların hediyesi ne diye soracak olursak da yaklaşık 140 USD...